fbpx

720 raste aktive me koronavirus në Shkupm, ja cila komunë mban rekordin!?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Shëndetësisë sot bëri të ditur bilancin për gjendjen me Covid-19 brenda 24 orëve të fundit, ku janë regjistruar tre viktima dhe 127 raste të reja me Covid-19, prej të cilëve 67 raste të reja janë vetëm nga Shkupi.

Ministria e Shëndetësisë njofton se nga fillimi i pandemisë deri më tani, në Shkup janë regjistruar 1.332 persona të diagnostifikuar me Covid-19 ndërsa për momentin ka 720 raste aktive. Sipas komunave, në qytetin e Shkupit ka raste aktive në:

• Çair -168 • Komuna Qendër – 64 • Butel – 63 • Gazi Babë-58 • Aerodrom- 57 • Saraj- 55 • Karposh- 45 • Kisella Vodë- 35 • Haraçinë- 23 • Studeniçan – 19 • Ilinden- 18 • Gjorce Petrov- 18 • Shuto Orizarë- 17 • Petrovec- 6 • Çuçer Sandevë- 3 • Sopishte- 2

Share.