fbpx

Bekim Sali: Edhe Visar Ganiu po bëhet gati për të ikur në Butel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Vetëm pasi që kryetari i Strugës (nga BDI) dëshmoi se duke ngrënë mish dhe duke shpenzuar 27.000 euro para publike ka kontribuar për mirëmbajtjen e sektorit të hotelierisë, e kam të qartë se pse janë bërë këto ndërtesat pa leje në Komunën e Çairit (të drejtuar po ashtu nga BDI). Si duket, kryetari i Çairit kështu po e ndihmon sektorin e ndërtimtarisë.
Dallimi është se Ramiz Merko ashtu e fitoi diabetin, ndërsa Visar Ganiu mund ta fitojë një shtëpi në Butel dhe të bëhet kojshi me ish kryetarin e Çairit
Një film i shikuar tashmë”, ka shkruar Bekim Sali nga AlternAtivA.

Share.