fbpx

6 urtëstë e Allahut në fatkeqësitë qe u bien muslimaneve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

6 urtëstë e Allahut në fatkeqësitë qe u bien muslimaneve. 1- Te zgjedhe nga mesi i tyre njerez te devotshem. 2- Te dallohet i sinqerti nga genjeshtari besimtari nga hipo’kriti.3- Praktikimi i disa adhurimeve qe Allahu i do sic eshte durimi, pranimi (i kaderit) lutja dhe pergjerimi.4Perballja mes te vertetes dhe te kotes per te mos u shkaterruar toka.5- Njohja e ar’miqve te vertete te besimit. 6- Shperblimi ndaj atyre qe ngushellojne dhe ndihmojne te lenduarit prej muslimaneve dhe ata qe luten. O Zoti yne na fal na meshiro !

Share.