fbpx

166 raste të reja dhe 4 vik.tima në 24 orët e fundit në vend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

KOVID-19, 166 raste të reja dhe 4 vik.tima në 24 orët e fundit në vend.

Brenda 24 orëve janë bërë 1419 testime, ndërsa janë regjistruar 166 raste të reja.

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 185 pacientë të shëruar nga koro.navirusi. Shumica e të shëruarve janë nga Shkupi, apo 98 persona, 17 të shëruar janë nga Kumanova, 25 nga Shtipi, 17 nga Manastiri, 17 nga Gostivari.

Kanë ndër.ruar je.të 4 persona, një pacientë nga Shkupi, një pacientë nga Kërçova, një pacientë nga Shtipi dhe një nga Manastiri.

Deri më tani në vend janë bërë 105357 testime për Covid-19. Sot nuk kishte testme në kuadër të skriningut.

Share.