105-vjeçarja del nga fshati për herë të parë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kjo iu mundësua falë një nisme të bashkive vendore kundër varfërisë.

Pu Ertai i përket një grupi shumë të vogël etnik në Kinë, të quajtur Dulong.

Dulongët jetojnë kryesisht në malet shumë të thella përgjatë luginës së lumit Dulongxhiang.

Ajo u lind  në vitin 1914, por nuk kishte udhëtuar asnjëherë jashtë fshatit pasi zona është shumë e thellë për rrugë dhe varfëria është shumë e lartë.

Share.