fbpx

10-të Milionerët Shqiptarë nga Maqedonia, 6-të prej tyre…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Si shpjegohet fakti që, nga dhjetë (10) multimilionerët më të mëdhenj shqiptarë nga Maqedonia, gjashtë (6) prej tyre janë nga Tetovë.

Ndërsa bizneset më fitimprurëse u jepen investitorëve të huaj me prejardhje të dyshimtë të kapitalit?

Mediet dhe gazetarët hulumtues duhet ta trajtojnë rastin, nëse pushteti është i korruptuar deri në këtë masë.

Apo pushteti dhe politika aktuale punon për realizimin e planeve strategjike të njohura sipas elaborateve serbomëdha për ndryshimin e strukturës etnike të popullsisë në komunat me shumicë të banorëve shqiptarë?

Shkruan: Abdulla Mehmeti

Share.